Категории

Кога ќе научите да ги контролирате вашите чувства – Тогаш ќе станете незапирливи!

Вашиот ум мора да биде посилен од вашите чувства. Размислете за секоја лоша одлука што сте ја донеле во животот. Имаше повеќе емоции што беа вклучени во тоа отколку што имаше ум. Во секоја од нив, добро размислете и ќе ја пронајдете грешката.

Вашите чувства ве држат во кревет кога умот ви кажува да станете. Размислете за тоа. Секој ден вашиот ум е оној што ви кажува да станете и вашите чувства велат да го одложите тоа дополнителни 30 минути. Само обидете се да се фокусирате на вашиот ум и кога станува посилен од вашите чувства, ќе бидете незапирливи.

Прегледи:
104
Објавено на:
19.07.2021