Кога ќе видите зошто тој ги вовлекува врвките од врвот на патиките ќе го сторите истото (ВИДЕО)

Врзување на врвките е нешто што го учиме уште како деца, меѓутоа благодарение на интернетот може да научиме и нови, помодерни техники кои се одлични!

Популарниот Јутјубер Дејв Хакс ќе ви покаже поинаков начин на врзување на врвките кој едноставно е генијален.
Коментари

[fbcomments]