Кога кучето е љубоморно на бебето (ВИДЕО)

Што кога доаѓа нов член во семејството и целата љубов и внимание не е насочена кон тебе?

Ова куче тешко се носи со новата ситуација во домот, му недостига целото внимание да е свртено на него и љубоморно реагира кога мајката му збори на бебето. Мора да погледнете.
Коментари

коментари