Кога кучињата се плашат да поминат покрај мачки (ВИДЕО)

Смешни ситуации кога мачката е главна во домот, а кучето се плаши да помине покрај неа. 

Ќе ве насмеат овие уплашени кучиња, кои сигурно барем еднаш настрадале од мачките, па сега со страв и несигурност поминуваат покрај нив.
Коментари

коментари