Кога лисица и куче се неразделни другари (ВИДЕО)

Оваа лисица била посвоена кога била мала, многу е мирна и питома и го обожава кучето!

Секогаш е покрај него, како што кажуваат луѓето кои ги чуваат, си играат и се галат. Дури и почнала да го мрда опашот кога е среќна, исто како што прават кучињата!
Коментари

[fbcomments]