Категории

Кога НАСА ја фотографира Земјата ноќе таа е прекрасна, изгледа речиси нереално

Ова не се монтирани, ни обработувани фотографии. Ова е планетата Земја, фотогрфирани од технологијата на НАСА, кои ни преставуваат колку е неверојатно убава нашата земја.

NASA-1-wcth
NASA-2-wcth
NASA-3-wcth
NASA-4-wcth
NASA-5-wcth
NASA-6-wcth
NASA-7-wcth
NASA-8-wcth
NASA-9-wcth
NASA-10-wcth
NASA-11-wcth
NASA-12-wcth
NASA-13-wcth
NASA-14-wcth
NASA-15-wcth
NASA-16-wcth
NASA-17-wcth
NASA-18-wcth
NASA-19-wcth
NASA-20-wcth
NASA-21-wcth
NASA-22-wcth
NASA-23-wcth
NASA-24-wcth
NASA-25-wcth

  • SHARE THIS

via Crispme

Read more: http://www.wherecoolthingshappen.com/25-incredible-images-of-earth-at-night-from-space-by-nasa/#ixzz4Qy9H2ERc

Прегледи:
360
Објавено на:
25.11.2016