Кога татковците ќе си ги спасат децата во последен момент (ВИДЕО)

Спектакуларни спасувања на децата од страна на нивните татковци и тоа во последен момент. 

Некои внимателно ги гледаат и ја препознаваат опасноста, а некои се вртат во вистински момент, што е неверојатно.

https://www.youtube.com/watch?v=uiF6imxwxk4
Коментари

коментари