Категории

Кои фонтови се користени за создавање на најпознатите логоа во светот?

Италијанскиот графички дизајнер Emanuele Abrate направи графичка презентација на фонтовите кои се користени при создавање на некои од најпознатите логоа.

На овој начин, можете дa го најдете одговорот на често поставуваното прашање кога се работи за некое познато лого. Кој фонт е користен?
Прегледи:
56
Објавено на:
18.04.2018