Категории

Кои модели на фармерки се актуелни оваа сезона?

Фармерките од сезона во сезона се апсолутно задолжително модно парче. Тие никогаш не излегуваат од мода на голема среќа на сите нас, само трендовите постојано се менуваат и доаѓаат и си одат. Оваа сезона помеѓу клучните трендови се наоѓаат широкиот модел на фармерки во најразлични кроеви, особено доминантен е оној со рамен крој, ѕвонарките, како и веќе омилениот на сите – boyfriend моделот.