Кои се најкомплицираните хороскопски знаци за врска?

На прв поглед се изгледа супер, но кога ќе помине малку време од врската, се станува комплицирано.

Тие имаат одлични особини, но некои од нив се напорни за околината. На прв поглед ќе ве измамат но тие се всушност комплицирани за врска.

Овен
Иако се великодушни и топли по карактер, припадниците на овој знак умеат да бидат тешки и напорни поради своето однесување усперено на постојано барање внимание од партнерот, кое вклучува и драма, глумење жртва, па дури и изневерување во знак на одмазда.

Рак
Раковите во своите жолти минути можат да стекнат бројни непријатели поради кои сите околу нив повеќе би сакале да побегнат од својата кожа отколку да трпат да бидат во врска со нив. Тие имаат екстремни промени на расположение и тешко ги контролираат своите напади на параноја.

Вага
Големи дипломати и еден од најдруштвените знаци во хороскопот има една мрачна цра поради која многумина ги избегнуваат. Тоа подразбира контрадикторни чувства и моменти на стрес. Нереши чувства од пониска вредност осицилираат помеѓу чувствата за супериорност.

Риба
Премногу чувствутелни и повлечени, припадниците на овој знак можат да бидат тешко подносливи ако ги фати меланхолија.




Коментари

[fbcomments]