Кои се трите најголеми баксузи во хороскопот?

Сите понекогаш сме се нашле во сплет на околности каде што сме се почувствувале како „вистински баксузи“. Но, кои се најголемите баксузи според хороскопот? Постојано опкружени со неволји и проблеми.

Девица

Цел живот го поминуваат во исправање „криви дрини“, па често се запрашуваат што згрешиле за да имаат таква судбина.

Риби

Сами на себе си се најголемото проклетство. На негативните животни околности реагираат многу бурно, посебно под дејство на алкохол или емоции.

Вага

За нив и самиот факт дека постојат лоши луѓе е лична навреда. Кога размислуваат за туѓите проблеми, ги доживуваат како свои.
Коментари

коментари