Категории

Кои се трите најнервозни и најексплозивни хороскопски знаци?

Бидете посебно внимателни со нив, затоа што тие можат да изгледаат релативно смирено, а всушност само добро се кријат. Тие се прилично лабилни и можат да експлодираат во секој момент.

Водолија

Луѓето ги доживуваат како откачени и забавни. Тие се во состојба да преболат тешки животни удари, но ситници можат да ги разбеснат и сосема да полудат.

Скорпија

Агресивен хороскопски знак кој кога ќе западне во својата најмрачна фаза, склон е на агресивни испади и „правење сцени“. Тоа е начин на кој тие се осветуваат.

Риби

Пречувствителните Риби тешко е да останат смирени, а што повеќе се воздржуваат толку повеќе се влошува нивното психичко здравје. Обично мислат дека на нив им се случуваат најлошите работи, па затоа често „им попуштаат нервите“ и имаат хистерични напади.