Кој е фудбалерот со најоткачена фризура на Светските првенства?

Многу од фудбалерите Светското првенство не го користат само за да ја покажат својата умешност со фудбалската топка, туку и за да се пофалат, понекогаш со многу оригинални фризури. Која е според вас најоткачена?

Џовани Симеоне

Иван Перишиќ

Карлос Валдерама

Роналдо

Тарибо Вест

Роберто Баџо

Романската репрезентација, 1998 година

Нејмар

Фелаини

Роналдињо
Коментари

[fbcomments]