Кој не би посакал ваков претседател? Погледнете зошто претседателот на Ирска е толку интересен

Претседателот во Ирска во најголема мера има церемонијални и ограничени овластувања. Актуелниот претседател, Мајкл Д. Хигинс, е чувар на уставот и претставник на ирската држава во светот и  мора да се напомене дека тој врши одлична работа!

Љубезниот и расположен дедо, г-дин Хигинс е реален и приземен човек. Луѓето постојано споделуваат примери за тоа зошто толку многу го сака ирскиот народ, а секако сите посакуваме претседателите на нашите земји да бидат толку среќни и позитивни! Погледнете подолу и проверете зошто секој сака да биде во друштво на претседателот на Ирска!
Коментари

[fbcomments]