Категории

Кој пее зло не мисли: Кучиња и мачиња кои обожаваат да пеат со луѓето

Животните обично сакаат да прават многу работи со луѓето, да шетаат, да играат, да се галат, но некои миленици сакаат и да пеат со нивните луѓе. Па така, штом слушнат музика или пеење тие веднаш се приклучуваат.

Прегледи:
282
Категории:
Видео · Секојдневие
Објавено на:
12.05.2016