Која е жената која ги поседува најубавите очи во светот?

Очите се огледало на душата. Тие го покажуваат тоа што срцето го зборува. Нема ништо поубаво од тајниот и занослив длабок женски поглед. Овие се жените кои ги имаат најубавите очи во светот:

10. Шарлиз Терон – оваа актерка воодушевува со своите прекрасни очи и се наоѓа на десеттото место.

9. Мила Јововиќ – освен преубавото лице, има и восхитувачко убави очи, кои се наоѓаат на деветото место.

8. Селина Џејтли – убавината на нејзините очи само ја зголемува нејзината прекрасна убавина.

7. Кристин Кроик – оваа сензационална канадска глумица има преубави зелени очи, по убавина седми во светот.

6. Гиада Де Лаурентис – убавина со нереално убави очи, кои се рангирани на шестото место.

5. Одри Хепберн – Актерка со преубаво лице и уште поубави темни очи.

4. Елизабет Тејлор – актерка со апсолутно магични виолетови – сини очи, кои се навистина многу ретки.

3. Кристен Данст – американска актерка која ги има третите најубави очи во светот

2. Анџелина Џоли – преубава американска актерка која ја красат ссо прекрасни сини очи.

1. Ајшварија Рај – индиска актерка, жена која ги носи најубавите очи на планетата.
Коментари

[fbcomments]