Која од овие жени ви изгледа најуспешно? Изберете и дознајте што кажува тоа за вас!

Задачата е според силуетата на илустрацијата да се обидете да заклучите која од четирите жени би можела да биде најуспешна. Читањето на нечиј говор на тело може многу да ви помогне во животот…

1. 

Доколку сметате дека првата жена на илустрацијата е најуспешна, тогаш вие сте многу успешна личност која не се плаши од нови предизвици – што е одлика на успешни луѓе. Секојдневно се среќавате со оптимизам, ентузијазам и доверба. Напорно работите за да стекнете почит кај луѓето и не дозволувате лесно некој да биде подобар од вас. Да, жената во оваа поза на илустрацијата открива дека може да биде најуспешна.

2.

Вашиот избор открива дека во животот повеќе се водите според срцето отколку мозокот. Кога треба да изберете по кај пат да одите, вие го слушате своето срце кое ви кажува што е најдобро за вас. Најголемиот дел од времето правите вистински избори, иако понекогаш се коси со логиката. Вие сте многу грижливи и интуитивни и тешко е да ве прелажат.

3.

Вас најдобро може да ве опише изреката „ѓаволот е во деталите“. Вие сте многу рационални и сакате да анализарите буквално се и до најмалите детали пред да изберете нешто за себе. Поради тоа, честопати потребно ви е многу време за носење одредена одлука, а кога еднаш ќе ја донесете, речиси секогаш е исправна.

4.

Вашиот избор открива дека не сте премногу амбициозни, но свесни сте за своите способности и она што можете да го постигнете. Работите внимателно и напорно за да дојдете до целта. Свесни сте дека во животот се натпреварувате само самите со себе, па затоа секогаш се обидувате да бидете што подобри.
Коментари

коментари