Колку долго треба да трае сексуалниот чин според жените, а колку според мажите?

Дали повторно истражувањата велат дека жените се преамбициозни?

Неодамнешно истражување спроведено врз 3,836 личности ширум светот открило дека жените во просек сакаат сексот да трае 25 минути и 51 секунда, додека мажите преферираат сексот да трае 25 минути и 43 секунди. И не, не е пресметана предиграта.

Анкетата спроведена на страницата Saucydates.com своите испитаници ги запрашала колку трае нивниот секс во просек и може да се заклучи дека нема врска со нивните очекувања. Всушност, резултатите покажале дека посечниот маж, независно од земјата од која доаѓа или возраста, не може да го оствари ни приближното време на идеалниот секс.

Имено, просект изнесува 16 минути, а мажите со најголеми шанси за ово голем успех се оние во раните триесетти.
Коментари

[fbcomments]