И КОГА НЕ ОТКРИВА НИШТО, ПОВТОРНО ПОКАЖУВА КОЛКУ Е УБАВА: ОВОЈ ПАТ ТАА ИМАШЕ И ПОСЕБНО ДРУШТВО

Ирина Шајк пред неколку дена го посети Друштвото за заштита на животни во Њујорк. Одмерената и елегантна бринета даде свој придонес во оваа акција и уште една покажа колку многу ги сака кучињата.

 

Кога некој изгледа така како што изгледа таа, тогаш буквално во сите модни комбинации ќе изгледа фантастично. Така беше и во овој случај.


Нејзиниот изглед дава и неизбежен впечаток, но секако не и најголем овој пат. Најзначаен акцент во оваа посета беа токму животните.

Ирина влијанието кое го има во светот на модата го искористи на најдобар можен начин во Њујорк. Руската манекенка е всушност и одличен избор за да се привлече вниманието на јавноста, без разлика каква и да е крајната цел.

 


Ирина се радуваше заедно со животните, а може да видиме дека и тие ѝ се радувале на неа. Преслатката глетка од Њујоршкото друштво за заштита на животните стана и една од најбавите вести за изминатата недела.

Всушност, и останатите би требало да го следат примерот на Ирина и на животните да им го дадат значението кое им припаѓа.
Коментари

коментари