Категории

Колкумина од вас ќе ги препознаат своите деца во овие слики?

Велат тишината е злато, но доколку немате деца. Во тој случај тишината е сомнителна.

Не сме ни свесни на што сѐ се спремни тие мали ѓаволчиња да направат додека не го видиме резултатот. Не се сомневаме дека овој хаос кој го оставаат зад себе ви е познат на многумина од вас.

 

Младиот уметник

Велат секогаш ќе ви биде забавно доколку имате деца

Погледнете ја таа невина насмевка

2 деца и 4 кофи боја

Обожува да ги четка забите, но и нозете

Сликање со акрилни бои, само една минута без присуство на возрасен

Тој само си игра во дворот

Сите бои ми се омилени

 

Прегледи:
246
Објавено на:
11.07.2017