Категории

Комарците ми го уништија летото, а потоа го дознав овој трик…

Комарците се насекаде околу нас, затоа е многу важно да се најде начин како да се заштитиме од каснувањето на овие мали штетници.
Постои едноставен начин за спречување на напад од комарци, а нема да морате да купувате штетни спејови.
„ValoRub“ е лек кој се користи за кашлање и настинка, а се нанесува на градите, грбот и вратот, како и на мускулите за помали болки во зглобовите.
Се работи за крема која е базирана на масло Еукалиптус и ментол, така да во борбата со комарците може да ви помогне било која крема која ги софржи овие супстанци.
[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=933At3x0dXo” width=”500″ height=”300″]
Прегледи:
112
Објавено на:
06.07.2016