Комични илустрации кои го покажуваат животот на секој љубовен пар

Оваа девојка заедно со своето момче одлучиле на комичен начин преку илустрации да ги прикжат секојдневните ситуации од нивниот заеднички живот во кои сигурни сме дека ќе се препознаат многу парови.
Коментари

коментари