Категории

Комплетни трансформации во изгледот кој ќе ве натераат да се запрашате дали се работи за исти личности

Начинот на кој изгледа косата може да го промени целиот наш изглед и Евгенија Укук сигурно добро го знае тоа. Познатата фризерка ја прави својата магија во нејзиниот салон за убавина и им помага на жените да го променат стилот како дел од нивниот проект „Reload“. Вклучените во проектот, исто така, соработуваат со козметолози, шминкери, стоматолози и хирурзи, но магијата не би функционирала доколку немале вистинска коса. Погледнете како ги трансформираше овие жени..

 

 

Прегледи:
116
Објавено на:
10.01.2021