Категории

Конечно дочекавме: Ова се 5-те модели на ЧИЗМИ кои ќе се носат оваа сезона

Трендовите на чизми за оваа сезона се конечно тука!

Каква радост! Стигна сезоната на затворени чевли, што подразбира две нешта. Прво, време е да се почестите со нов пар чизми, и второ, повеќе нема да морате да трошите многу време на педикир.
Ако се подготвувате за шопинг, крајно време е да проверите кои трендови веќе се искристализираа и кои модели на чизми ќе владеат со улиците оваа сезона.

1.Класични чизми на врзување

2.Чизми со четвртаста пета

3.Анимал принт

4.Платформи

5.Чизми над колена

Прегледи:
323
Објавено на:
27.09.2019