Категории

Концерт – изненадување на САФ во Станица 26!

Денес како најдобро изнандување се случува „Family & friends“ интимен настан на САФ во Станица 26 од 21 часот. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DJ Goce (@dj_goce)

Како дополнување има уште една добра вест за фановите на САФ. Лојалните фанови кои ќе донесат оригинално ЦД, винил или карта од концертите од 2001 или 2015 година, добиваат бесплатни влезници кои можат да ги подигнат во ново отворениот „IT Hub – Netaville“ од 14-20 часот. Преостанатите влезници ќе бидат во продажба во Станица 26 по цена од 600 денари.

Меѓутоа, добрите вести на завршуваат тука! Во соработка со „Netcetera“, направен е ексклузивен винил сет за „Сафизам“ по повод 20 годишнина од првото издание. Овој ексклузивен винил сет од 300 парчиња со по 7 винили ќе биде достапен на „Skopje Vinyl Convention“ на 1ви октомври во Младински Културен Центар – МКЦ. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DJ Goce (@dj_goce)