Категории

Корејска уметница прави вистински уметнички дела со храна

Да се подготви вкусна храна е предизвик, но уште поголем предизвик е да изгледа привлечно, да Ве мами со својот стил и мирис. При готвењето доволно е да вложите љубов, да пронајдете радост и задоволство во тоа што го подготвувате. Кога ќе ги поминете овие чекори, креативноста ќе си дојде сама по себе.  

Запознајте ја креативната 39 – годишна Корејка, Мин Ќонџин којашто стана експерт за привлечни јадења коишто имитираат кучиња, мачки, панди… Таа вели дека ги јаде повеќето јадења што ги прави но, не може да ги јаде оние што премногу ѝ се допаѓаат. Погледнете некои од нејзините врвни уметнички дела:

Прегледи:
160
Објавено на:
08.11.2022