Категории

Корисни совети за патување

Доколку планирате скоро да патувате, погледнете што треба да направите пред да тргнете:

1. Симнете ја целата мапа од google maps за да можете да ја користите и кога немате интернет.

2. Целата облека завиткајте ја за да соберете што повеќе.

3. Земете пластични кеси. Ќе Ви се најдат за многу работи.

4. Истражете ја претходно локацијата каде што планирате да одите.

Прегледи:
95
Објавено на:
05.02.2023