Кралското лице на Шпанија: Модните изгледи на идната кралица Letizia Ortiz

Сега кога нејзиниот сопруг, принцот Филипе ќе го заземе тронот, сите очи се насочени кон принцезата Летиција Ортиз, следната кралица на Шпанија. Ортиз е поранешен ТВ новинар, знае што значи да си жена која работи и да се облече соодветно на „улогата“. Ова се нејзините најдобри „работни“ изгледи до сега.

Кралскиот пар на наградите Principe de Viana 2014

Environment Awards во Мадрид

Принзецата Летиција, на јазичен семинар

Кралскиот пар на вечера во Sevilla

Принцезата Летиција во посета на училиштето ‘Maria Moliner’

Принцезата на настан во Zarzuela Palace

Принцезата на настан во Zarzuela Palace

Кралскиот пар на ‘XIV Young Businessman National Award’

На настан во Zarzuela Palace

Принцезата на настан по повод Светскиот ден на ретки болести

Парот на ARCO Fair 2014

Отварањето на седиштето на EFE
Коментари

коментари