Кралското семејство го објави семејниот божиќен портрет

На само неколку дена пред Божиќ, кралското семејство го објави новиот семеен портрет, на кој се принцот Вилијам, Кејт, Џорџ и Шарлот.

Модно усогласени, во сина боја, семејството позираше пред Божиќ.

Малата принцеза Шарлот има темна коса како нејзината мајка и обравчиња како и нејзиниот брат, принц Џорџ. Но, принцезата Шарлот е многу слична на Каралицата Елизабета, нејзината баба. Таа има иста насмевка и очи како Кралицата.

 

 
Коментари

[fbcomments]