Категории

КРАТЕНКИ СО КОИ ЌЕ ЗАШТЕДИТЕ ВРЕМЕ НА СОЦИЈАЛИТЕ МЕДИУМИ

Некои луѓе преферираат бескрајно кликање со маусот, додека пак други се „залепени“ за тастатурата. За среќа, за секого има по нешто. Дали знаевте дека со притискање на „Н“ на тастатурата кога сте на Твитер автоматски се отвора прозорец во кој можете да напишете нов твит?

Кратенките за брз пристап ќе ви заштедат многу време, а воедно од почетник ќе ве направат и мајстор за брзо куцање и напредно користење на тастатурата. 

Веб страницата Keyboard Queen го направи овој интерес инфографик со кој можете да си го подобрите искуството на социјалните медиуми. Пробајте ги. 

Поголема резолуција тука.