Категории

Креативна мајчинска фотографија пред и по породувањето

Фотографката Sandra Bianco ја фотографирала Keila June кога била во 35та недела од бременоста на оваа пуста плажа, со цел да овековечи еден значаен момент во нејзиниот живот. 

Уште поинтересна е втората фотографија, која Keila решила да ја направи по породувањето, кога нејзиниот син Jaydon има само две недели. Иако фотографијата е направена на друга плажа, позата е иста, а Jaydon е на истото место каде бил и за првата фотографија, што е преслатко.