Категории

Креативна Македонија и ЕСНАФ ве покануваат на Третиот Новогодишен Базар

Започнува сезоната на веселби и радости, сезоната во која им се радуваме на подароците што ги добиваме и во која обожаваме да бидеме Дедо Мраз и да подаруваме.

Креативна Македонија и ESNAF \ ЕСНАФ ве покануваат на Третиот Новогодишен Базар кој ќе се одржи на 14 декември во Хотел Континентал од 11-18 часот.

Тука на исто место, во исто време 80 ракотворци ќе ви ги понудат своите прекрасни рачни творби и ќе ви помогнат да изберете оргинален подарок за сечија душа.

Подарувајте со љубов!