Категории

Креативни идеи за божиќни декорации во болниците кои особено им значат на пациентите

Персоналот во оваа болница е составен од тим на креативни луѓе. Тие прават сѐ за да ја разубават атмосферата во болницата, создавајќи новогодишен амбиент.

Хуморот и креативноста се елементите кои се потребни да се декорира болницата и да изгледа како Божиќна забава.