Категории

Креативни начини да ја побарате вашата другарка за старосватица

Вас ве прашаа и рековте „Да“, сега е време да ја прашате вие вашата другарка да ви биде старосватица.

Зошто не би го направиле тоа на креативен начин и да и покажете колку ви е важна со слатки мали подароци, кои знаете дека таа ги обожава? Ова се неколку идеи како можете да го направите тоа.

Специјализирана кутија со подароци 

 

 

Исто така, тоа можете да го направите и  на поедноставен начин, со картичка или чаша…