Категории

Креативни новогодишни декорации на мафини

Покрај украсувањето на новогодишната елка, многу луѓе за да ја направат празничната атмосфера целосна, прават и украсуваат новогодишни мафини.

Постојат многу идеи за декорација на новогодишните колачиња. Некои од нив се едноставни и брзи за подготовка, со шлаг, боја, неколку бонбончиња. Други пак, бараат повеќе време и умешност за да изгледаат толку неодоливо.

Се зависи од тоа дали имате доовлно време да ги подготвите или не и дали сте вешти во кујната.

 Во прилог погледнете неколку креативни идеи за украсување на мафините.