Креативни скалила кои се голем чекор над секојдневното

Чекор над секојдневието се прави со овие необичи скалила.

Скалите се толку чести во архитектурата, а вообичаено се толку обични, неизбежни и речиси и да не им обрнуваме некое посебно внимание.

Тоа се менува со овие, слободно може да се каже, уметнички дела. Необични, креативни, тоа се клучните парчиња кои му даваат душа на просторот. Сосема инвентивни и неверојатни, некои од нив ќе ве остават без зборови.

 

  
Коментари

[fbcomments]