Категории

Креативни и смешни свадбени фотографии

Свадбите се пригоди каде младоженците ја слават нивната љубов и среќа со најблиските, секако тоа е ден кога се случуваат интересни работи со цел поубаво да се обележи денот. 

Ова се некои навистина интересни свадбени фотографии, некои се смешни, а за некои се прашуваме дали биле случајни или испланирани.

Не, не се повредени. Секој има различен начин за почеток на церемониите. 

Не можете да се одлучите за конкретна тематика? Нека прави кој што сака. 

Хмм…?

Љубителите на природата во неверојатни пештери на Аљаска

После церемонијата…

Забава без панталони?

Одличен римејк на класичната  La Grande Jatte

Се противи ли некој на свадбата?

Без торнадо ништо не правиме…

Мора уште некоја монтажа 

Треба коментар?

И гифот е одлична идеја!

Каде е Валдо?

СИГУРЕН СИ?

Најавиле опасност од ширење на шумски пожар, забрзале церемонија и нормално, се сликнале со пожарот 

Што се случува тука?