Категории

Креативно извезани работи

Везењето е вистинска уметност, ретки се луѓето кои имаат трпение за сите тие мали детали коишто на крај се претвораат во нешто извонредно. Погледнете дел од овие имресивни парчиња кои никого не оставаат рамнодушен:

Прегледи:
222
Објавено на:
29.11.2022