Категории

Креативно трансформирање на стар „бабински“ плакар кое ќе ве воодушеви

(ВИДЕО) Декорацијата на домот во популарниот ретро стил е сè поприсутна во нашите животи.

Стариот мебел, оној наследен од баби и дедовци или родители, не стана нешто што долго време не мачи во нашите домови и од кое можеме лесно да се откажеме. Напротив, старинскиот мебел стана вистинска реткост што честопати може да му даде целосно нов изглед и дух на нашиот простор за живеење.


Трансформирајте го мебелотот сами

Ви донесуваме едно трансформирање што нè воодушеви. Имено, судејќи според првите кадри, не можевме ни да замислиме што може да се случи од старата полица, но самиот резултат по реставрацијата не остави без здив.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by archiplanetary (@archiplanetary)

Покрај тоа, видеото детално ги објаснува чекорите во реставрацијата, но и сите потребни ресурси за секој чекор и реализацијата на идејата. Пронајдете старо парче мебел и започнете со креативни идеи, со чија реализација ќе бидете целосно горди.