Категории

Крвната група ја открива твојата личност ! Неверојатно точна проценка !

 

Дали сте перфекциониста, шармантни или чувствителни зависи и од вашата крвна група. Колку и да е чудно, крвната група, освен здравствени податоци, ни дава и информации за вашата личност. Еве што значат крвните груги.

А (А+ и А -)

Било да сте А + или А+ крвна група, вие сте пефрекциониста. Личност која со својот став може да го спаси денот, но тоа не значи дека сте особа без маани. За вас е својствено да умеете да бидете премногу тврдоглави и посесивни, што секако не е добро за сите.

Б ( Б+ и Б -) Вие сте многу чувствителни оптимистички. Со тоа, сакате животни и многу сте амбициозни. Многу лесно можете да ги разберете ставовите на останатите, за што сите посебно ве сакаат, а најголем непријател вам вие способноста да им се спротивставите на некого. Сепак, никој не може да ја занемари вашата гордост, флексибилност и фактот дека сте неверојатен пријател.

АБ (АБ + и АБ -)

Вие сте многу шармантни и секојдневните ситници воопшто не ве нервираат. Луѓето затоа сакаат да бидат во ваша близина, но тоа не значи дека немате маани. Со оглед на тоа дека вам често ви се случува да заборавате, можете да добиете и впечаток на чудак.

0 (0+ и 0-)

Многу сте интуативни и фокусирани, и одлично излегувате со стесот и стресните ситуации. Она што е исто така одлика на вашата личност е фактот дека обожавате да работите, но често и се однесувате како егоиста. Најголема предност која ја имате е вашиот добар изглед.

Прегледи:
116
Објавено на:
05.01.2016