Куче глуми дека е мртво за да избегне посета на ветеринар (ВИДЕО)

Многу луѓе не сакаат да одат на доктор. Очигледно е дека и кучињата не се многу расположени за посета на нивниот доктор, што во овој случај е ветеринар.

Некои кучиња се доволно паметни да забележат кога нивниот сопственик ги подготвува за одење на ветеринар. Ова куче требало да оди на стерилизација, но смислило одличен план како да го избегне тоа- да глуми мртво. Сопственичката упорно го вика и го моли да стане, но тоа не се откажува од својот план. На крајот сфаќа дека планот нема да успее и станува.

 
Коментари

коментари