Категории

Куче со години работеше во киоск а сега ужива во пензија

(ВИДЕО) Луѓе од целиот свет го посетија за да запознаат навистина специјален продавач зад шалтерот. Имено, на сопственикот во работата му помагала неговото куче „шиба ина“ по име Шиба-сан.

Тој со години ги освојуваше срцата на многумина, а од 2015 година, кога се затвори киоскот, ужива во заслужената пензија. Безброј посетители на социјалните мрежи објавија фотографии направени за време на нивната посета на овој навистина посебен киоск.

Шиба-сан беше неверојатно професионална. Отвори прозорец пред секој клиент, сакаше да покажува што имаат да понудат и не се жалеше на гребењето што го наградија некои минувачи и клиенти. Кога немаше работа, Шиба-сан одмараше покрај прозорецот и го чекаше следниот клиент.

Погледнете убаво видео на асистент во пензија денес.

 

 

 

Прегледи:
62
Објавено на:
31.08.2021