Кучиња кои се однесуваат како луѓе и сигурно ќе ве насмеат (ВИДЕО)

Куче што турка количка за бебе, куче што гледа телевизија и сурфа на интернет… да, се ова е возможно и овие кучиња го прават тоа. 

Милениците често го имитираат однесувањето на луѓето, а со тоа ни стануваат се посимпатични позабавни, па одењето покрај нас на две нозе, на нашето куче е навистина чудна појава, како и многу други во оваа компилација.
Коментари

[fbcomments]