Категории

Кујнски ентериери во ЗЕЛЕНА боја – Идеален избор за пролетно освежување

Зелените бои се нов тренд во украсувањето на кујната. Зелената боја потсетува на природата и одлично се комбинира со неутрални бои и дрво.

Совршено ќе се вклопи во кујни со големи прозорци со поглед на природата бидејќи ќе се поврзе со зеленилото надвор.
Но, дури и за апартмани, тие можат да бидат одличен избор да внесат природен допир во декорацијата на домот.