Купете персонализирана еко торба во Копче и добијте ваучер за секое ваше следно купување до крај на годината

Копче е местото познато по уникатната „second hand“ облека по најповолни цени. Копче претставува мост помеѓу хуманоста, достоинството, трудот, екологијата. Токму затоа, овој проект кој е основан од Црвен Крст на Република Македонија, постојано излегува во пресрет на граѓаните, нудејќи облека со одличен квалитет, но овој пат станува збор за ново изненадување од страна на Копче во вид на персонализирани еколошки торби.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Копче (@kopce.skopje) on


Новите персонализирани еколошки торби може да си ги купите за себе или да ги подарите некому, а со тоа да допринесете за зачувување на животната средина.

Концептот во Копче, меѓу другото, е да се зачува животната средина преку:

• Не фрлање алиштата кои се тешко разградливи и ја уништуваат планетата;
• Kористиње еколошки торбички наместо пластични кеси при купување.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Копче (@kopce.skopje) on


Со секоја купена еколошка торба следува гратис ваучер со кој добивате 15% попуст на секое Ваше следно купување се до 31.12.2019 година.

Посетете ја продавницата на Копче и изберете еколошка и персонализирана торба.
Коментари

[fbcomments]