Купил јајца од препелица од супермаркет и едно му се испилило?!

 

Овој човек си добил мало пиленце и го нарекол Алберт.

Откако купил јајца од препелица од супермаркетот ги ставил во сад со топлина од 37 степени целзиусови и после 20тина дена добил мало пиленце.

Guy bought quail eggs from a supermarket and one of them hatched! He named him Albert :https://goo.gl/1hWZrs

Posted by Bored Panda Animals on Monday, March 14, 2016
Коментари

[fbcomments]