Lacoste ги претстави наочарите од новата колекција кои го носат името на славниот тенисер Новак Ѓоковиќ

Популарниот моден бренд повторно направил соработка со славниот тенисер Новак Ѓоковиќ и ја претставува новата колекција која го носи името токму по него.

Ѓоковиќ со години го претставува „Lacoste“ брендот и овој пат одлучиле да му се заблагодарат на тенисерот така што ќе претстават нови наочари кои ги носат неговите иницијали. „Новак Ѓоковиќ“  колекцијата содржи неколку нови модели кои се креирани со цел на мажите да им овозможат заштита од сонцето, но и да им пружат аксесоар кој ќе им го подобри и унапреди стилот.
Секој модел има ND инцијали кои потсетуваат дека станува збор за Новак Ѓоковиќ и колекција која е ретка и единствена.
Коментари

[fbcomments]