Лагерфилд за Chanel Haute Couture

Колекцијата на Лагерфилд за Chanel Haute Couture езен/зима изнуди многу воздишки.

Колекција која ве носи во некоја бајка, со пердуви, каскади од тул и светкави материјали. Ова се најдобрите изгледи:

 
Коментари

коментари