Категории

Лав, мечка и тигар кои биле спасени од насилни сопственици решиле да живеат како семејство

Лавовите, тигрите и мечките имаат различни склоности кога станува збор за нивната животна состојба – лавовите живеат во гордост, а тигрите и мечките се претежно осамени. Но, понекогаш животот создава непарни споеви (или тројни вметнувачи).

Трио од овие животни решија да формираат свое мало чудно пакување и тие живеат заедно во хармонија, и покрај тоа што припаѓаат на различни видови. Од траумата со која се соочиле кога биле млади, овие момци создале единствена врска. Оној од кој сите можеме да научиме. Овој посебен МЛТ (мечка, лав, тигар), како што е позната групата, е одраз на тоа како сите животни можат да пораснат да се сакаат, и покрај тоа што доаѓаат од различни светови.

Ние ви ја носиме приказната за едно од најуникатните и најблиските семејства на животинското кралство. Погледнете ја оваа прекрасна галерија која нема да ве остави рамнодушни.

 

Прегледи:
345
Објавено на:
14.10.2020