Ледено сина како совршена за ентериерот во домот

Оваа пријатна сина боја целосно се вклопува во секоја просторија во домот.

Во кујната- во форма на плочки над работните површини или за кујнските полици.

Во купатилото- исто така ќе биде прекрасно да се најде на плочки.

Во спалната соба- во неа може да се обои целиот ѕид зад креветот.

Леденото плава одлично вклопува во модерни ентереиери, но убаво се согласува и со старински дрвени површини и антички мебел.

 

 
Коментари

коментари